Pogba kijkt naar Ronaldo en stelt doel: Wil de beste middenvelder ooit worden

Pogba kijkt naar Ronaldo en stelt doel: "Wil de beste middenvelder ooit worden"

29-04-2016 10:21
3

Met Paul Pogba heeft Juventus goud in handen. De middenvelder van Franse afkomst is nog altijd maar 23 jaar, maar wordt gezien als één van de beste spelers op zijn positie. Eén van de beste zijn is voor Pogba echter geen optie. "Ik wil de beste middenvelder ooit worden."

Dat Pogba af en toe eens een mindere wedstrijd speelt, neemt hij zichzelf dan ook kwalijk. "Dan word ik echt boos op mezelf. Ik haat het om fouten te maken. Maar het is zaak om van je fouten te leren en er beter van te worden", aldus Pogba, die aangeeft niet voor het geld te voetballen.

Wedden

Meer odds

"Ik zou liegen als het me niks uitmaakt, maar het geld is niet mijn belangrijkste drijfveer. Je krijgt waarvoor je werkt en hoe harder je werkt, hoe meer geld je krijgt. Kijk maar eens naar Cristiano Ronaldo. Hij krijgt wat hij hoort te krijgen en die kant wil ik ook op", laat hij weten in gesprek met La Repubblica.

Pogba speelt al enkele jaren in de Serie A, waar hij met zijn club zonder heel veel moeite ieder jaar de titel pakt. "Maar dat betekent niet dat de Serie A een makkelijke competitie is. Nee, de Serie A is één van de moeilijkste competities. Je krijgt weinig ruimte en het gaat allemaal om tactiek. Dat maakt van de Italiaanse competitie een hele moeilijke", besluit de spelmaker.