Huntelaar: We zien aan het einde van het seizoen wel wat er uitkomt

Huntelaar: "We zien aan het einde van het seizoen wel wat er uitkomt"

30-04-2016 19:44
1

Vorige week was hij nog de schlemiel met een gemiste strafschop, maar zaterdag was Klaas-Jan Huntelaar van grote waarde voor Schalke 04. De Nederlandse spits tekende op bezoek bij Hannover 96 voor een belangrijke treffer (1-3).

Door het doelpunt van Huntelaar kwam Schalke kort voor rust weer op voorsprong, waarna het in de tweede helft uitliep naar een ruimere zege. "Hannover is al gedegradeerd, maar probeerde er toch nog een keer het beste van te maken. Dat hadden we verwacht. Wij speelden wellicht wat slimmer dan zij", aldus de Oranje-spits in gesprek met Duitse media.

Schalke staat met nog twee speelronden te gaan op de zesde plaats, met uitzicht op de vierde stek. Die positie geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de groepsfase van de Champions League. "We willen nu gewoon nog twee keer winnen. We zien dan wel wat er aan het einde van het seizoen uitkomt", besluit Huntelaar.