PSV'er onzeker over toekomst: Daar gaan we de komende tijd over praten

PSV'er onzeker over toekomst: "Daar gaan we de komende tijd over praten"

Gepubliceerd: zondag 1 mei 2016 om 18:58zo 01-05-2016 om 18:58

Adam Maher kreeg tegen SC Cambuur weer eens speelminuten bij PSV. De middenvelder was goed voor een doelpunt, maar het is nog maar de vraag of er nog toekomst is voor hem in Eindhoven. De toekomst van Maher wordt in de komende periode besproken.

Phillip Cocu had dit seizoen slechts acht keer een plekje in de basisopstelling ingeruimd voor Maher. "Dat is zeker veel te weinig", vertelt Maher in gesprek met FOX Sports. "Maar zo gaat het in de voetballerij. Het gaat allemaal met ups en downs. Vorig jaar heb ik het hele seizoen gespeeld en zijn we kampioen geworden. Ik had gehoopt dat het weer zo'n seizoen zou gaan worden. Ik ben in ieder geval blij dat ik heb mogen spelen en mijn steentje bij heb kunnen dragen."

Maher verloor al snel zijn basisplaats en kwam uiteindelijk helemaal niet voor in de plannen van Cocu: "Uiteindelijk kijk je altijd het eerst naar jezelf. Je probeert je best te doen in de kwaliteiten die je hebt. Ik train elke dag heel hard, maar soms gaan er dingen niet goed. Dat moet je ook accepteren."

De aanvallende middenvelder ligt nog tot de zomer van 2018 vast in Eindhoven, maar het is nog maar zeer de vraag of hij dat contract gaat uitdienen: "Ik weet wat ik wil en we gaan kijken wat PSV wil. Het is niet zo dat ik per se weg wil, maar je moet kijken naar wat het beste is voor mij. Daarom zeg ik ook dat het een logische keus moet zijn voor de club en voor mij. Daar gaan we de komende tijd over praten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws