Bedrukte PSV-gezichten: Waarom zou dat nu anders zijn? Er is niks veranderd

Bedrukte PSV-gezichten: "Waarom zou dat nu anders zijn? Er is niks veranderd"

01-05-2016 19:29
52

PSV wist zondagmiddag met 6-2 te winnen van SC Cambuur, maar na afloop waren er alleen maar bedrukte gezichten. De Eindhovenaren zagen Ajax met 4-0 van FC Twente winnen en schoten daardoor niets op in de titelrace. Directeur Toon Gerbrands blijft optimistisch.

De Eindhovenaren hebben theoretisch nog kans op de titel, maar moeten hopen op een misstap van Ajax bij De Graafschap. "Natuurlijk geloof ik nog in de titel", laat een optimistische Gerbrands weten aan Metro. "We moesten winnen en veel scoren. Dat hebben we gedaan. Het is jammer dat we tegen twee tegentreffers aanlopen, maar dat kan gebeuren als je met risico speelt. Ik kan het team dan ook niks verwijten."

"Wat er bij Ajax gebeurt, ligt niet in onze macht. De situatie is precies hetzelfde als in de afgelopen weken en toen geloofden wij ook nog in het kampioenschap. Waarom zou dat nu anders zijn? Er is niks veranderd. Er zijn wel vreemdere dingen gebeurd in een laatste speelronde. Wij moeten ervoor zorgen dat we volgende week van PEC Zwolle winnen en dan horen we wel wat Ajax tegen De Graafschap heeft gedaan."