'Slachtoffer' van Kramer: Verder is hij vervelend in het veld, niet sympathiek

'Slachtoffer' van Kramer: "Verder is hij vervelend in het veld, niet sympathiek"

04-05-2016 12:37
9

Michiel Kramer kreeg het dit seizoen aan de stok met Ramon Zomer van Heracles Almelo en De Graafschap-verdediger Ted van de Pavert. Voetbal International vroeg het tweetal naar hun mening over de veelbesproken spits van Feyenoord.

Volgens Zomer heeft Kramer de potentie om uit te groeien tot een goede Feyenoord-spits. In dat geval moet hij er volgend jaar meer dan twintig doelpunten inschieten, stelt hij. "Als hij erin slaagt dat te doen, hebben ze een goeie afmaker aan hem, dan vervalt alles wat hij niet doet. Verder is hij vervelend in het veld, niet sympathiek. Zo’n speler van wie je denkt: jou wil ik wel raken, al mag hij dat natuurlijk ook zijn", zegt Zomer, die tijdens Feyenoord - Heracles Kramer bij de strot greep.

Wedden

Meer odds

Tegen De Graafschap plantte Kramer zijn had in het gezicht van Van de Pavert. Over de kwaliteiten van Kramer is de Superboer duidelijk: een goede spits voor in het strafschopgebied, die een tikkeltje lui oogt. "Begin dit seizoen hebben we een akkefietje gehad. Hij maakte een slaan/duwende beweging naar me. Daarvoor werd hij vrijgesproken. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik toen zelf ook wel liep te irriteren, maar dan nog: een spits van een topclub moet zich wel beheersen, zeker met al die camera’s langs het veld."