Eredivisie-ontknoping én veel zon: slinger die BBQ maar aan!

Eredivisie-ontknoping én veel zon: slinger die BBQ maar aan!

04-05-2016 15:30
28

Pak 'm er maar bij jongens, die BBQ! Het belooft een heerlijk weekend te gaan worden. Niet alleen tikt de thermometer de 25 graden aan, ook is er een voetbalprogramma om je vingers bij af te likken.

Tijd dus om je vrienden op te trommelen: voetbal en vlees! Zowel zaterdag als zondag wordt het geweldig weer én is er mooi voetbal op tv. Wat dacht je van de feestwedstrijd die Leicester zaterdag om 18.30 uur speelt tegen Everton. BBQ aan, tv erbij: de perfecte combinatie!

Zondag wordt het helemáál smullen. Om half drie wordt er op negen Eredivisie-velden tegelijk afgetrapt met natuurlijk de blik vol op De Graafschap - Ajax en PEC Zwolle - PSV. Hoe kun je de dag - en het Eredivisie-seizoen - beter afsluiten door daarna te gaan BBQ'en?

Bestel alles voor je BBQ eenvoudig en snel op http://www.ah.nl/bbq/nieuweklantactie. Van vlees tot vis en sausjes, maar vergeet vooral ook de speciaalbieren, wijn en briketten niet. Gebruik actiecode BBQ16 aan het einde van je bestelling en alles wordt op 6 en/of 7 mei ook nog eens gratis thuisbezorgd (alleen voor nieuwe klanten). Trommel je maten op, installeer de tv en profiteer van deze actie!