Bazoer geeft uitsluitsel over Ajax-toekomst: 'Daar wil ik deel van uitmaken'

Bazoer geeft uitsluitsel over Ajax-toekomst: 'Daar wil ik deel van uitmaken'

Gepubliceerd: vrijdag 6 mei 2016 om 12:18vr 06-05-2016 om 12:18

Riechedly Bazoer lijkt niet van plan om Ajax in de zomer te verlaten. Ondanks dat Frank de Boer hem de laatste weken links laat liggen in Amsterdam, heeft hij het goed naar zijn zin.

In de winterstop meldde Napoli zich met 25 miljoen euro voor Bazoer, terwijl Chelsea, FC Barcelona en Juventus op de achtergrond zouden werken aan een bod. "Natuurlijk streelt het als je met zo veel clubs in verband wordt gebracht", geeft de middenvelder toe in gesprek met ELF Voetbal Magazine.

"Het betekent dat je het goed doet, maar meer ook niet. Ik heb het al zo vaak gezegd en zal het denk ik nog heel vaak moeten zeggen, maar ik heb het prima naar mijn zin bij Ajax. Ik wil hier kampioen worden, het zou de kers op de taart van mijn seizoen zijn. En ik wil mij verder ontwikkelen. Daarom ben ik ook niet met randzaken bezig. We zijn zo dicht bij de titel. Als we het laten liggen, kunnen we onszelf wel voor onze kop slaan."

Bazoer lijkt zijn zinnen te hebben gezet op nog een jaar bij Ajax, hoewel de stap naar een grote Europese club ook niet uitgesloten is. "Davy Klaassen heeft nog niet zo lang geleden zijn contract verlengd. Wat dat zegt? Dat de club heel graag een volgende stap wil maken", zegt hij. "We zijn iets aan het opbouwen en daar wil ik zeker deel van uitmaken. Ik heb niet voor niets een contract getekend tot 2020."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou jij Bazoer op dit moment een vertrek bij Ajax aanraden?

(2370 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws