Mooie transfer lonkt voor 'machine' van NEC: Spanje, Duitsland of Engeland

Mooie transfer lonkt voor 'machine' van NEC: "Spanje, Duitsland of Engeland"

07-05-2016 08:44
3

Christian Santos vertrekt na dit seizoen bij NEC Nijmegen. De topschutter van de club aast op een mooie transfer. Zijn zestien doelpunten spreken voor zich en de Venezolaan heeft al contact met potentiële werkgevers.

NEC verliest Santos na dit seizoen transfervrij, aangezien de 28-jarige aanvaller een aflopend contract heeft. Maar waar wil hij heen? "Voor mij zijn drie competities het uitgangspunt. Ik moet de jaren inhalen, waarin ik op een te laag niveau actief ben geweest in Duitsland en België", doelt Santos in gesprek met de Gelderlander op Arminia Bielefeld en Eupen. Ook zijn blessurejaar bij Waasland-Beveren is de spits niet vergeten.

"Voor mij wordt het Spanje, Duitsland of Engeland. Daar is alles op gericht. Er zijn ook contacten, alleen ligt er nog geen concrete aanbieding", besluit Santos. Hij heeft dit seizoen al zestien goals gemaakt, maar wil meer. Daar heeft hij alleen het duel bij Feyenoord nog voor - en misschien de play-offs. "Wij hebben dit jaar met zijn allen de Eredivisie toch best wel verbaasd. Een laatste verrassing zou heel erg mooi zijn."