'Engelse interesse dient zich aan voor belangrijke Heracles-speler'

'Engelse interesse dient zich aan voor belangrijke Heracles-speler'

08-05-2016 10:58
4

Wout Weghorst scoort veel punten in het buitenland. De 23-jarige spits van Heracles Almelo staat in de belangstelling van clubs uit het Championship, het tweede niveau van Engeland. Ook dienen diverse subtoppers uit de Eredivisie zich aan voor Weghorst.

Dat wist Voetbal Inside vrijdagavond tijdens de uitzending te melden. Johan Derksen steekt direct van wal en denkt niet dat Weghorst bij grotere clubs functioneert. "Onbegrijpelijk. Ik heb altijd de indruk dat die managers dat opkloppen. Wout Weghorst kan echt niet op het hoogste niveau in een voetbal A-land mee hoor", aldus de Snor.

Eerder wist VoetbalPrimeur te melden dat Cardiff City in de race zou zijn om Weghorst in te lijven. Een deal kwam toen niet tot stand. Mogelijk doelt Voetbal Inside opnieuw op Cardiff. De Heraclieden doen het dit seizoen uitstekend en kunnen zondagmiddag zelfs als vijfde eindigen van de Eredivisie. In die eindnotering heeft Weghorst een groot aandeel. De spits was twaalf keer trefzeker voor de ploeg van John Stegeman.