PEC Zwolle en NEC in de race om opgeleefde goaltjesdief uit Jupiler League

PEC Zwolle en NEC in de race om opgeleefde goaltjesdief uit Jupiler League

10-05-2016 16:31
3

EXCLUSIEF - Rangelo Janga lijkt zich op te mogen maken voor een terugkeer in de Eredivisie. De 24-jarige spits van FC Dordrecht staat in de belangstelling van PEC Zwolle en NEC Nijmegen, weet VoetbalPrimeur.

Janga kwam eerder al namens Willem II en Excelsior uit in de hoogste Nederlandse competitie, maar zijn loopbaan raakte na de zomer 2014 in het slop. Bij Dordt is Janga echter volledig opgeleefd. In 34 wedstrijden maakte hij het voorbij seizoen 21 doelpunten. Dat heeft tot binnen- én buitenlandse interesse geleid.

PEC en NEC zijn niet de enige geïnteresseerde clubs. Bristol City, Barnsley en Dynamo Dresden zijn ook gecharmeerd van de aanvaller. Vooral de interesse uit Dresen kan serieus genomen worden. De club is gepromoveerd naar de 2. Bundesliga en wil Janga dolgraag hebben, werd aangegeven in een eerste gesprek. De voorkeur van de speler gaat echter uit naar een avontuur in de Eredivisie.

Ook het belang van FC Dordrecht mag niet onderschat worden. De club verkeert in financiële problemen en kan de transferinkomsten van Janga zeer goed gebruiken. Janga heeft nog een contract tot medio 2017 aan de Krommedijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie