Update: Voormalig PSV'er reageert koeltjes op inval van Belgische politie

Update: Voormalig PSV'er reageert koeltjes op inval van Belgische politie

Gepubliceerd: zaterdag 14 mei 2016 om 13:23za 14-05-2016 om 13:23

Timmy Simons had deze week de politie voor de deur staan. Bij de oud-PSV'er werd een huiszoeking gedaan, de politie was op zoek naar bewijzen voor fraude. Simons wordt in verband gebracht met het witwassen van geld.

Simons is aandeelhouder van het bedrijf Vastgoedservice, dat ervan verdacht wordt zwart geld wit te wassen. De onderzoekers doorzochten de woning van Simons in het Belgische Knokke-Heist, evenals zeven andere adressen. Ook bij de ouders van Simons brachten ze een onaangekondigd bezoek. Daar werd nergens iets concreets gevonden. Wel zijn documenten meegenomen die nog onderzocht moeten worden.

Geert Vanhoof van Vastgoedservice reageert op de onrust. De verdenkingen zouden een wraakactie zijn van twee ontslagen werknemers. "Dit moet ophouden. We hebben een klacht ingediend wegens laster en eerroof", luidt de reactie van Vanhoof in gesprek met Het Nieuwsblad. Simons zelf wilde niet reageren op de zaak.

Update 13.23: Volgens Belgische media heeft Simons inmiddels 'koeltjes' gereageerd op de inval. De Club Brugge-routinier wil alle medewerking verlenen aan het onderzoek van de politie. Simons heeft naar eigen zeggen alle vertrouwen in een goede afloop. Zondag komt de ex-PSV'er met zijn club in actie tegen Anderlecht. Wint Brugge, dan verovert het de Belgische landstitel. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws