Droomdebuut aanstaande voor ex-Eredivisie-goalie: Hier heb ik lang op gewacht

Droomdebuut aanstaande voor ex-Eredivisie-goalie: "Hier heb ik lang op gewacht"

15-05-2016 07:23
2

Swansea City ontvangt zondagmiddag Manchester City. De technische staf van de club uit Wales heeft ervoor gekozen om meerdere spelers rust te geven en dat biedt weer kansen aan anderen. Zo ook voor doelman Kristoffer Nordfeldt, die in het verleden tussen de palen stond bij sc Heerenveen.

Afgelopen zomer verliet de Zweed het hoge noorden voor een avontuur in de Premier League. Van een competitiedebuut was nog geen sprake, maar daar komt zondagmiddag verandering in. Nordfeldt kan niet wachten om zijn debuut te maken in de Premier League. "Ik heb er heel veel zin in, hier heb ik zo lang op gewacht", zegt hij op de clubsite. "Ik droomde ervan om mijn debuut te maken en ik ben blij dat die dag nu is aangebroken."

Wedden

Meer odds

Lukas Fabianski, de eerste keeper van Swansea, krijgt dus rust. Nordfeldt is erop gebrand om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. "Misschien is Manchester City wat vermoeid, ze hebben natuurlijk een lang seizoen achter de rug. Maar toch denk ik dat ze er zullen staan, want voor hun staat er nog wat op het spel. Als wij winnen, eindigen we misschien nog bij de eerste tien. Dat zou geweldig zijn."