Manchester United-spelers in het nauw: We zitten nog in de kleedkamer

Manchester United-spelers in het nauw: "We zitten nog in de kleedkamer"

Gepubliceerd: zondag 15 mei 2016 om 16:56zo 15-05-2016 om 16:56

De schrik zit er goed in bij de spelers van Manchester United. Na de warming-up voor het competitieduel met Bournemouth werden ze gesommeerd naar de kleedkamer te gaan na de vondst van een verdacht pakketje op Old Trafford.

United en Bournemouth zouden om 16.00 uur aftrappen in Manchester, maar de wedstrijd is inmiddels afgelast op last van de autoriteiten. De spelers van beide ploegen zitten ondertussen nog steeds in de kleedkamer en lijken angstige momenten te beleven.

Het Spaanse medium Tiempo de Juego slaagde erin contact te leggen met Ander Herrera, middenvelder van United. "We zitten nog steeds in de kleedkamer", bevestigt hij zondagmiddag. "Het lijkt erop dat wij als laatste weg mogen. Spannend. Iedereen is nerveus en gespannen."

Het is onduidelijk wanneer Manchester United en Bournemouth op herhaling kunnen op Old Trafford. De ploeg van Louis van Gaal speelt volgende week de FA Cup-finale tegen Crystal Palace. Het laatste nieuws is dat een 'bomb squad' het verdachte pakketje gecontroleerd gaat laten ontploffen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws