'Turken willen Ronaldinho, Mourinho én ex-PSV'er en -Ajacied van 3 miljoen'

'Turken willen Ronaldinho, Mourinho én ex-PSV'er en -Ajacied van 3 miljoen'

18-05-2016 10:29
3

Het hyperambitieuze Antalyaspor is na de komst van Samuel Eto'o van plan om door te pakken. Niemand minder dan Ronaldinho én José Mourinho moeten naar Turkije komen.

Met dat nieuws pakken verschillende Turkse media woensdagochtend uit. Antalyaspor werkt al maanden aan de komst van Ronaldinho en inmiddels lijkt er serieus schot in de zaak te komen. De Braziliaanse wereldster, die al even op zijn retour is, zit zonder club, maar eist een gigantisch salaris.

Antalyaspor heeft daar geen moeite mee. De Turkse subtopper heeft een enorme schatkist en kan daar ook uit putten in het geval de belangstelling voor Mourinho wordt geconcretiseerd. De Portugese manager wordt via Eto'o gepaaid voor een opmerkelijke overstap.

En daar blijft het niet bij. Ook Trabzonspor-aanvaller Marko Marin én Ismaïl Aissati staan op het verlanglijstje. De Nederlands-Marokkaanse middenvelder staat onder contract bij Terek Grozny, waar hij een goede indruk maakt. Aissati, die in Nederland voor PSV, Ajax, FC Twente en Vitesse speelde, zou drie miljoen euro moeten kosten.