'Kassa in Groningen: Leicester, Juventus en Inter concreet voor vleugelaanvaller'

'Kassa in Groningen: Leicester, Juventus en Inter concreet voor vleugelaanvaller'

19-05-2016 15:56
14

Filip Kostic kan zich opmaken voor een transfer naar Engeland of Italië. De 23-jarige linksbuiten van VfB Stuttgart staat volgens Duitse media in de belangstelling van Internazionale, Juventus en Leicester City. 

Een langer verblijf bij VfB Stuttgart lijkt sowieso niet aan de orde voor de voormalig aanvaller van FC Groningen. Stuttgart degradeerde afgelopen week uit de Bundesliga en heeft nu vrijwel al zijn duurbetaalde krachten in de etalage gezet. Kostic moet volgens Stuttgarter Zeitung ongeveer twaalf miljoen euro opleveren. De international van Servië heeft bij Die Schwaben nog een contract tot medio 2018. 

Deze jaargang kwam Kostic tot dertig duels (vijf doelpunten) in de Bundesliga. Afgelopen winterstop werd de linkspoot nog gelinkt aan Liverpool en Schalke 04. Stuttgart peinsde er destijds niet over om Kostic van de hand te doen.

In de zomer van 2014 werd de vleugelaanvaller voor ongeveer zes miljoen euro overgenomen van FC Groningen. De Eredivisie-club gaat cashen bij een transfer, want Groningen heeft namelijk een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen bij de verkoop van twee jaar terug. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie