'Van Gaal pakt een prijs met United en laat Blind maar de winnende goal maken'

'Van Gaal pakt een prijs met United en laat Blind maar de winnende goal maken'

20-05-2016 15:00
11

Voetbalwedstrijden voorspellen, iedereen doet het, iedereen vindt het ook leuk. Daarom vanaf nu elke week: Versla VP! Zet in de comments jouw voorspellingen op deze drie duels en pak een mooie geldprijs!

Wout Stravers, hoofdredacteur van VoetbalPrimeur, neemt het op tegen bettingexpert Joey Singels van Sportweddenschap.nl. Na vorige week is de tussenstand 15-14 in het voordeel van Wout. Deze week drie bekerfinales uit Duitsland, Spanje en Engeland. Omdat afgelopen week wederom geen enkele user alles goed had, loopt de prijzenpot op naar 250 euro.

Wout (VP): Hier ga ik het verschil met Joey maken. Ik heb namelijk niet zoveel vertrouwen in Bayern en zet in op een verrassing van Dortmund. 1-1 na negentig minuten, waarna Dortmund de strafschoppen beter neemt.
Voorspelling: 1-1 (3.70 keer je inzet)

Joey (SWS): Bayern München gaat gewoon de dubbel pakken. Ondanks dat ze dit seizoen niet konden overtuigen pakten ze wel gewoon de titel. Van de laatste 5 onderlinge ontmoetingen won Dortmund er geen enkele, daarnaast krijgen we ook nog een mooie odd. Ik verwacht een hele lange maandag op kantoor voor Wout. 
Voorspelling: 2-1 (2.05 keer je inzet)

Wout (VP): Twee ploegen die euforisch naar deze wedstrijd toeleven. Alleen heeft Barcelona wat langer rust gehad én hebben ze het betere materiaal. Ook deze finale wordt helaas niet spannend. 
Voorspelling: 3-0 (1.30 keer je inzet)

Joey (SWS): Barcelona is te sterk voor een uitgeput Sevilla. Opladen na de 3e Europa League overwinning op rij. Dat gaat ze niet lukken en geef ze eens ongelijk. Een enorme prestatie. Luis Suarez trekt zijn vorm door. Een ruime winst voor de Catalanen.
Voorspelling: 3-1 (1.30 keer je inzet)

Wout (VP): Ja, deze gaat United over de streep trekken. Hoewel ik hoop dat het een spannende pot wordt, denk ik dat het een makkelijke zege wordt. Met Martial en een weer fitte Rooney heeft Palace niets te zoeken op Wembley.
Voorspelling: 0-2 (1.80 keer je inzet)

Joey (SWS): Louis van Gaal pakt een prijs met Manchester United. Ik kijk met verlangen uit naar volgend seizoen, waarin ik hoop dat Louis gaat meedoen om de titel in de Premier League. Laat Daley de winnende maar maken.
Voorspelling: 1-2 (1.80 keer je inzet)

Wat zijn jouw voorspellingen van deze drie duels? Laat ze achter in de comments! Voorspel jij de uitslag van alledrie de duels exact goed? Dan win je 250 euro bettingtegoed!

(bij meerdere winnaars worden de prijzen verdeeld)