Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Groningen

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij FC Groningen

25-05-2016 10:30
5

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan FC Groningen. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer zeven van de Eredivisie.

Peter van der Vlag
Het is nog onduidelijk waar de toekomst van Peter van der Vlag ligt. De reservedoelman krijgt geen contractverlenging van FC Groningen en Van der Vlag zou in de belangstelling van Le Havre staan. Diep in zijn hart wil Van der Vlag echter terug naar FC Emmen. 

Rasmus Lindgren
Rasmus Lindgren wil zijn aflopende contract niet verlengen omdat hij hoopt op een buitenlands avontuur. Verwacht wordt dat de aanvoerder naar de Zweedse competitie vertrekt, maar er heeft zich nog geen enkele club gemeld.

Lorenzo Burnet
Lorenzo Burnet moet na vijf seizoenen op zoek naar een andere club. De clubleiding in Groningen heeft besloten dat de linksback geen nieuwe verbintenis van de club krijgt. Voor Burnet heeft zich, tot op heden, geen enkele club gemeld. 

Dino Islamovic
Deze 22-jarige Zweed kwam in 2014 binnen bij FC Groningen maar heeft zich niet kunnen bewijzen. Komende zomer zal Dino Islamovic met een roemloos afscheid vertrekken uit Groningen en op zoek gaan naar een nieuwe club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie