Griezmann kiest voor één van de beste Europese clubs: 'Aanbieding gekregen'

Griezmann kiest voor één van de beste Europese clubs: 'Aanbieding gekregen'

24-05-2016 16:39
4

Atlético Madrid hoopt zaterdagavond in San Siro, Milaan, voor de eerste keer de Champions League te winnen. Atlético-spits Antoine Griezmann wil zo de kroon zetten op een naar eigen zeggen 'geweldig seizoen'. 

"Ik blaak van het zelfvertrouwen, het zou mooi zijn als ik weer kan scoren. Het zou een droom zijn die uitkomt als ik de beker omhoog mag houden", vertelt de 25-jarige Griezmann op een persmoment voorafgaand aan de finale. "Tegen Real Madrid beginnen we gewoon weer op nul. We moeten alles geven om te kunnen winnen. We vormen een hechte groep en gaan voor elkaar door het vuur, maar tegen Real beginnen we weer op nul. We zullen elke seconde gefocust zijn en alles doen om te winnen."

Griezmann staat in de belangstelling van een aantal clubs, maar zweert bij Atlético Madrid. "Ik heb altijd al gezegd dat Atlético bij de vijf beste ploegen van Europa hoort en nu blijkt zelfs dat we bij de beste twee horen. Hopelijk tonen we in de finale van de Champions League aan de allerbeste te zijn", vertelt Griezmann aan AS. "Atlético heeft me een aanbieding gedaan om te verlengen en ik wil blijven. Ik wil dat alles getekend is voor de start van het EK, zodat ik me volledig op dat toernooi kan focussen."