Speler valt Roda-directeur op Twitter aan: 'Maar deur is niet dicht'

Speler valt Roda-directeur op Twitter aan: 'Maar deur is niet dicht'

Gepubliceerd: dinsdag 24 mei 2016 om 16:57di 24-05-2016 om 16:57

Het is nog niet zeker dat supersub Maecky Ngombo vertrekt bij Roda JC Kerkrade. De twee partijen lagen even in de clinch, maar een langer verblijf van de spits is niet uitgesloten. Dat stelt zijn begeleider Pino Canale.

Ngombo haalde op Twitter uit naar technisch directeur Ton Caanen, die voor de speler 'het probleem is'. En dat terwijl de club Ngombo juist verweet dat hij een 'onverantwoord hoog salaris eist'. In gesprek met Voetbal International gaat Canale in op de situatie. "De onderhandelingen hebben superlang geduurd en er zijn dingetjes gebeurd die niet goed waren. Zo had Maecky zich natuurlijk nooit zo negatief moeten uitlaten op Twitter, daar heb ik hem ook op aangesproken."

"Maar uiteindelijk is de deur naar Roda nog zeker niet dicht. We zijn nog steeds in contact met de club en hopen de gesprekken binnenkort te hervatten", vervolgt de belangenbehartiger. Westerlo is één van de clubs die interesse heeft in Ngombo. "Er is interesse, ook vanuit de Eredivisie. Maar het punt is dat we nog niet zeker weten of Maecky transfervrij is verklaard. Roda heeft dat ons nog niet officieel laten weten. Clubs wachten daarop." Canale stelt dat het zijn wens is dat Ngombo voor twee jaar bijtekent in Kerkrade.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Roda JC er goed aan doen om Ngombo langer te binden?

(997 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws