Bazoer heeft nog één klein vraagteken bij Bosz-komst: 'Maar denk een goede zet'

Bazoer heeft nog één klein vraagteken bij Bosz-komst: 'Maar denk een goede zet'

26-05-2016 18:03
27

Riechedly Bazoer krijgt bij Ajax te maken met de nieuwe trainer Peter Bosz. Of toch niet? Het kan zijn dat de middenvelder komende zomer vertrekt, maar vooralsnog laat hij de fans in het duister tasten.

In gesprek met FOX Sports gaat het allereerst over de nieuwe trainer, Bosz. "Hij heeft het goed gedaan bij Vitesse, persoonlijk vind ik het wel een goede trainer. Ook zijn voetbalvisie, hoe hij wil spelen. Het is afwachten hoe hij met de spelers is. Maar het is denk ik een goede zet om Bosz als hoofdcoach aan te stellen", zegt Bazoer.

"Hij kan ons aanvallend voetbal bezorgen", denkt de middenvelder. "Ik denk dat hij wel past bij Ajax." Gaat Bazoer zelf nog met hem werken? "Het is even afwachten wat er in de zomer gebeurt, maar nu ben ik helemaal gefocust op Oranje om de drie oefenwedstrijden zo goed mogelijk te spelen. Daarna ga ik op vakantie."

"Je weet nooit wat er gaat gebeuren in de zomer", vervolgt Bazoer, die niks van eventuele interesse wil weten. "Ik ben er totaal niet mee bezig, ik laat dat aan mijn broer over. Ik heb gezegd dat hij me daarmee niet hoeft te confronteren. Ik ben nu bij Oranje, waarvoor ik me honderd procent wil inzetten."