Update: Algemeen Dagblad: naam van voormalig Ajacied 'valt in De Kuip'

Update: Algemeen Dagblad: naam van voormalig Ajacied 'valt in De Kuip'

Gepubliceerd: zaterdag 28 mei 2016 om 15:42za 28-05-2016 om 15:42

Mbark Boussoufa heeft contact gehad met een topclub uit Nederland. Dat laat hij doorschemeren na een interland van Marokko tegen Congo. Het gaat waarschijnlijk niet om Ajax, zo valt op te maken uit zijn woorden.

Zien we hem nog een keer terug in Amsterdam? "Ik denk het niet, met alle respect voor Ajax. Ik heb niet echt contact met zo'n club gehad of wat dan ook", zegt de Marokkaanse Nederlander, die in het verleden wel als jeugdspeler in Amsterdam speelde, tegenover journalist Anouar Amrani.

"Er is wel contact geweest met iemand uit de Eredivisie, de top-drie. Dat was onlangs. Maar goed, we zijn nu hier voor de nationale ploeg. Niet voor de toekomst. Binnenkort hoor je wel wat er met mij gaat gebeuren", besluit Boussoufa, die dus contact kan hebben met Ajax, PSV of Feyenoord.

Welke club het is, maakt de international van AA Gent niet bekend. In het recente verleden voetbalde hij ook voor RSC Anderlecht, Anzhi en Lokomotiv Moskou.

Update 15.42: Volgens Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka is de naam van Boussoufa 'inderdaad gevallen in De Kuip'. De Nederlandse Marokkaan erkende vrijdagavond dat hij recentelijk contact heeft gehad met een topclub uit de Eredivisie. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws