Eredivisie-cultheld mag aan de slag met Jans: Hij is heel erg geïnteresseerd

Eredivisie-cultheld mag aan de slag met Jans: "Hij is heel erg geïnteresseerd"

28-05-2016 18:24
0

Ted van de Pavert verlaat 'zijn' De Graafschap voor PEC Zwolle. Transfervrij. Het doet pijn in Doetinchem, maar ook Van de Pavert vond het erg lastig. Hij heeft echter veel zin in zijn nieuwe avontuur in een ander shirt met blauw-witte banen.

"Ik zie PEC Zwolle als een mooie stap vooruit in mijn carrière en voor mijn ontwikkeling. Ze beschikken over betere spelers en Zwolle heeft de laatste paar jaar aangetoond dat ze een stabiele club zijn in de Eredivisie. Ze doen het goed en spelen ook leuk voetbal", beseft Van de Pavert in gesprek met RTV Oost.

"Ik heb een gesprek gehad met technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer Ron Jans en dat is alleen maar positief bevallen", aldus de centrale verdediger. Hij sprak vooral lovend over Jans. "Hij heeft een goede visie over de manier van voetballen en hij heeft het ook bewezen met Zwolle de afgelopen jaren. Hij is heel erg geïnteresseerd in je en het is echt een goede trainer."

Van de Pavert had Jans ook snel aan de telefoon. "Toen ik tekende belde hij ook direct op om me te feliciteren en te zeggen dat hij blij is dat ik bij Zwolle kom voetballen. Dat geeft toch wel een fijn gevoel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie