Update: ontvoerde ploeggenoot van Guardado en Moreno is gered

Update: ontvoerde ploeggenoot van Guardado en Moreno is gered

30-05-2016 08:49
11

Olympiakos-aanvaller Alan Pulido is gekidnapt in zijn thuisland Mexico. Dat melden autoriteiten uit het Midden-Amerikaanse land. Pulido wordt sinds zondagochtend vermist. Zijn broer Armando bevestigt dat. Pulido is ploeggenoot van PSV'ers Andrés Guardado en Hectór Moreno bij het Mexicaanse elftal.

"Ja, het klopt. Hij is sinds zondagochtend vermist en we hopen nu op de politie. We wachten nu op meer nieuws", aldus de broer van de Mexicaanse aanvaller. Pulido was naar verluidt met zijn vriendin aanwezig op een feest in Mexico, maar kort nadat ze weggingen werden ze omsingeld door meerdere auto's en zes gemaskerde mannen die het duo met geweld afvoerden.

De kidnappers lieten de vriendin van Pulido vrij op de plek waar ze ontvoerd werd. Ze is ongedeerd. Van Pulido zelf ontbreekt nog elk spoor. Er is door de Mexicaanse autoriteiten inmiddels een onderzoek ingesteld naar de kidnapping.  

Update 08.49 uur: Pulido is teruggevonden na zijn ontvoering en haalde veilig en wel het ziekenhuis. Hij is ongedeerd, nadat hij een dag lang van de aardbodem verdwenen leek. Pulido stond ook gelijk media te woord nadat hij werd teruggevonden. Veel fotografen en cameraploegen waren erbij aanwezig.