'Koeman ziet doelpunt tegen Oranje en wil spits uit handen van topclubs houden'

'Koeman ziet doelpunt tegen Oranje en wil spits uit handen van topclubs houden'

30-05-2016 09:30
4

Shane Long heeft zichzelf in de kijker gespeeld bij de nodige clubs, zo meldt The Daily Mirror. De boulevardkrant weet dat de aanvaller van Southampton onder meer de interesse van Liverpool en Tottenham Hotspur heeft gewekt. Maar Ronald Koeman wil hem graag behouden.

Koeman heeft ook al een plannetje gemaakt om Long langer bij de club te houden. Hij wil de Ierse spits een vet contract aanbieden. Long scoorde afgelopen vrijdag nog namens Ierland tegen Nederland (1-1 eindstand) en een nieuwe verbintenis voor de aanvaller is nu één van de prioriteiten van The Saints.

Long heeft heel wat te willen, zo kopt de tabloid. Hij heeft het beste seizoen uit zijn loopbaan doorgemaakt, scoorde tienmaal en schermt met interesse van topclubs. Daarom moeten Koeman en consorten met een fraaie contractaanbieding komen om de aanvaller over te halen langer bij Southampton te blijven. Long heeft nog een tweejarig contract. Ook met Virgil van Dijk wil Koeman verlengen.

Mauricio Pochettino, manager van Spurs, zat naar verluidt voor Long op de tribune tijdens Ierland - Nederland. Hij zou ook Riechedly Bazoer en Vincent Janssen hebben bekeken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie