'Rodgers wil imponeren met Celtic en oogappeltje wegplukken bij Liverpool'

'Rodgers wil imponeren met Celtic en oogappeltje wegplukken bij Liverpool'

30-05-2016 16:03

Brendan Rodgers zet vol in op de komst van Liverpudlian Joe Allen, zo meldt The Daily Record. De voormalig manager van Liverpool, nu aan het roer bij Celtic, moet echter flink met geld strooien om hem binnen te hengelen.

Een hereniging tussen de twee mannen, die niet alleen bij Liverpool maar ook bij Swansea City met elkaar werkten, kost Celtic minimaal 60.000 euro per week. Allen verdient dat bedrag nu namelijk bij Liverpool en het medium gaat er vanuit dat de Welshman niet voor minder naar Schotland verkast.

Rodgers werd vorige week gepresenteerd als nieuwe manager en krijgt ook een recordbedrag van 60.000 euro per week. Nog nooit verdiende een manager in Schotland zoveel geld. Glenn Corcoran, de zaakwaarnemer van Allen, stelt dat het salaris 'een groot struikelblok' kan worden bij de transfer van Allen.

Rodgers haalde de middenvelder in 2012 naar Liverpool voor een bedrag van bijna 16 miljoen euro en heeft altijd goed contact met hem gehouden. Toch is er van een hereniging nog geen sprake. "Ik heb nog niet met de club gesproken over een verkoop. En ik heb Allen nog niet met Celtic geconfronteerd", aldus de zaakwaarnemer Corcoran.