Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Excelsior

Transfervrij: deze spelers zijn deze zomer op te pikken bij Excelsior

03-06-2016 10:00

Het seizoen zit erop en alle clubs hebben te maken met aflopende contracten. VoetbalPrimeur presenteert een overzicht van alle spelers die een aflopend contract hebben. Vandaag de beurt aan Excelsior. Onderstaand de transfervrije spelers van de nummer vijftien van de Eredivisie.

Jeff Stans
Clubtopscorer Tom van Weert liep al transfervrij de deur uit naar FC Groningen, maar nog een blikvanger kan gaan en staan waar hij wil. Het contract van middenvelder Jeff Stans loopt af. Hij had een belangrijk aandeel in de successen van de Rotterdammers in de voorbije seizoenen.

Sander Fischer
Of het nog niet genoeg is voor de Kralingers. De transfervrije aanvoerder Sander Fischer kan de Excelsior-deur ook achter zich dicht trekken. De kans op een vertrek is levensgroot, want de captain wil hogerop.

Adil Auassar
De nieuwe trainer Mitchell van der Gaag moet bouwen aan een nieuw Excelsior, want aanvaller Adil Auassar is vanaf juli ook een vrij man. Hij was in de afgelopen drie seizoenen basisspeler op Woudestein.

Tom Muyters
Doelman Tom Muyters kan na een seizoen Excelsior weer uitkijken naar een nieuwe club. Mits de Rotterdammers zich de komende weken niet bedenken, is de 31-jarige Belg over een maand transfervrij.

Verhuurde spelers

Tom Overtoom
Voor Tom Overtoom is er geen ruimte in de selectie van Excelsior. De middenvelder werd het laatste half jaar verhuurd aan FC Emmen en hoeft ook niet meer terug te keren. Zijn aflopende contract is niet verlengd door Excelsior.