Contractnieuws uit Groningen: 'Hij kan met een individuele actie iets forceren'

Contractnieuws uit Groningen: 'Hij kan met een individuele actie iets forceren'

01-06-2016 14:47
3

FC Groningen heeft Oussama Idrissi beloond met een nieuw contract. Via de officiële kanalen maakt de club bekend dat de twintigjarige aanvaller nu tot medio 2020 vastligt in de Euroborg. 

Idrissi kwam een jaar geleden over van Feyenoord. In december maakte de jonge dribbelaar zijn debuut namens Groningen. Uiteindelijk kwam hij in de jaargang 2015/16 tot achttien officiële duels (drie goals). Zijn verbintenis is nu met één jaar verlengd. Manager technische zaken Peter Jeltema laat weten content te zijn met de ontwikkeling van Idrissi. 

"Hij heeft zich op een positieve wijze weten te ontwikkelen en te onderscheiden. Spelers die in zichzelf investeren en toegevoegde waarde hebben voor de club, willen wij hiervoor graag op gepaste wijze belonen", legt Jeltema uit. 

"Idrissi is een speler, die met een individuele actie iets kan forceren. Dat is een kostbaar goed in het hedendaagse voetbal. Wij zijn zeer tevreden over zijn ontwikkeling en zien in hem komend seizoen een speler, die van vaste waarde kan zijn voor de ploeg."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie