De Gea is er klaar mee: Ik denk dat het getuigt van een gebrek aan respect

De Gea is er klaar mee: "Ik denk dat het getuigt van een gebrek aan respect"

03-06-2016 13:22
8

David De Gea heeft géén intentie om Manchester United in de zomer te verlaten voor Real Madrid. Dat laat de Spaanse doelman vrijdag weten in een interview met Marca.

De laatste dagen meldden El Mundo Deportivo en AS dat Real Madrid nieuwe pogingen gaat ondernemen om De Gea naar Spanje te halen, terwijl de hoofdrolspeler zélf ook open zou staan voor een deal. In een interview met Marca maakt hij echter korte metten met alle geruchten.

"Mensen praten veel en weten weinig", reageert De Gea fel. "Ik weet hoe het werkt, maar ik denk dat het getuigt van een gebrek aan respect dat mensen misbruik maken van mijn uitspraken. Alsof ik ooit heb gezegd dat ik naar Real Madrid wil. Ik heb nog een driejarig contract bij Manchester United en wil hier nog veel prijzen winnen."

De Gea speelt sinds de zomer van 2011 op Old Trafford, waar hij zich heeft ontwikkeld tot één van de beste keepers ter wereld. De Spanjaard kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe manager José Mourinho. "Als je praat over Mourinho, dan praat je over een winnaar. Winnen is de filosofie van United, José en mij. Hij is van harte welkom."