Van Aanholt verwacht meer Blind-oproepen: 'Dan ga ik daar wel vanuit'

Van Aanholt verwacht meer Blind-oproepen: 'Dan ga ik daar wel vanuit'

Gepubliceerd: zondag 5 juni 2016 om 10:46zo 05-06-2016 om 10:46

Patrick van Aanholt had zaterdagavond bij het Nederlands elftal een basisplaats. Oranje speelde in en tegen Oostenrijk een oefenduel, dat met 0-2 werd gewonnen. Na afloop stond Van Aanholt tevreden voor de camera. 

"De eerste helft speelde ik niet zoals ik normaal speel, maar ik denk dat ik een goede tweede helft heb gespeeld", begint Van Aanholt in gesprek met FOX Sports. "Vandaag kreeg ik de kans van de bondscoach en dan moet je er gewoon staan. Ik denk dat we een goede wedstrijd gespeeld hebben. Ik heb zelf ook een goed seizoen gedraaid bij Sunderland."

De oproep van Van Aanholt kwam voor velen als een verrassing. "Ik denk wel dat de bondscoach mij door het seizoen heen gezien heeft. Als ik gewoon mijn best moet doen, dan doe ik dat. De rest ligt bij de bondscoach. Als hij mij oproept, ben ik goed bezig. Als ik er niet bij zit, dan moet ik harder werken. Ik heb heel het seizoen degradatievoetbal gespeeld, uiteindelijk zit ik er bij. Daar ben ik hartstikke blij mee. Als ik mijn vorm doorzet, ga ik er wel vanuit dat ik ook bij de WK-kwalificatie speel."

Poll

Verdient Van Aanholt de volgende keer weer een Oranje-oproep?

(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws