Janssen neemt telefoon mee: Misschien tijdens mijn vakantie al duidelijkheid

Janssen neemt telefoon mee: "Misschien tijdens mijn vakantie al duidelijkheid"

05-06-2016 10:29
20

De ster van Vincent Janssen is rijzende en zijn optredens tijdens de afgelopen interlandweek met het Nederlands elftal waren een passend vervolg op het toch al zo indrukwekkende seizoen van de AZ-spits. In gesprek met de NOS zegt de aanvaller dat een stap naar het buitenland niet te vroeg voor hem komt.

Vorig jaar kwam Janssen nog voor 400.000 euro over van Almere City en nu lonken de Bundesliga en de Premier League. "Wat is een te grote stap? Van Almere naar AZ is ook een aardig grote stap en binnen negen maanden in het Nederlands elftal staan, is volgens mij een nog grotere stap. Dus daar ben ik niet bang voor. Ik ben nergens bang voor", zei Janssen na de 0-2 zege van Oranje bij Oostenrijk.

Bondscoach Danny Blind vindt dat de spits het best eerst naar Ajax, PSV of Feyenoord kan vertrekken. Maar bij AZ verwacht men dat die clubs Janssen niet meer kunnen betalen. Inclusief bonussen denken de Alkmaarders aan een transfersom van vijftien miljoen euro. De spits rekent ondertussen op een transfer. "Misschien komt er tijdens mijn vakantie duidelijkheid. Ik neem mijn telefoon in ieder geval mee..."