'Feyenoord meldt zich met zak geld in Polen voor gewilde EK-ganger'

'Feyenoord meldt zich met zak geld in Polen voor gewilde EK-ganger'

05-06-2016 21:24
9

Feyenoord wordt in het buitenland opnieuw gelinkt aan de komst van een middenvelder. Na de transfersaga rond Recep Niyaz in Turkije, die niet kwam, gonst het zondag van de geruchten over Karol Linetty (21) van Lech Poznan.

De Poolse middenvelder is op weg naar de uitgang in Poznan en Feyenoord kan zijn nieuwe club worden, berichten Poolse media. De Rotterdammers zouden al een bod hebben uitgebracht op Linetty. Naar het schijnt is daar nog niet op gereageerd vanuit Polen. Over een eventuele transfersom wordt niets gemeld.

Linetty werd recentelijk nog in verband gebracht met een zomertransfer naar Tottenham Hotspur en Club Brugge. Feyenoord zou echter de beste papieren hebben. Een scout van de Rotterdammers zou woensdagavond speciaal voor de middenvelder op de tribune hebben gezeten tijdens de oefeninterland tussen het Nederlands elftal en Polen. Hij deed een klein half uur mee.

Linetty maakt deel uit van de definitieve EK-selectie van Polen, dat het in Frankrijk opneemt tegen Duitsland, Oekraïne en Noord-Ierland. Hij speelt al zijn hele profloopbaan bij Lech Poznan. Afgelopen seizoen was de middenvelder goed voor 28 competitiewedstrijden en drie doelpunten in de Poolse Ekstraklasa.