Braziliaan in problemen bij PSG: 'Er zal naar een oplossing gezocht worden'

Braziliaan in problemen bij PSG: 'Er zal naar een oplossing gezocht worden'

07-06-2016 13:38
1

Marquinhos bevindt zich in een lastige situatie bij Paris Saint-Germain. De centrale verdediger lijkt komend seizoen geen basisspeler te worden bij de Franse kampioen en staat daarom open voor een vertrek.

"Er wordt altijd gespeculeerd, maar ik heb een contract tot 2019 bij Paris Saint-Germain. Met de interesse van meerdere clubs zullen er weer dingen naar buiten komen, maar ik ben gefocust op de Copa America omdat het heel belangrijk voor mij is", vertelde Marquinhos aan de aanwezige pers op een persconferentie.

Zodra de Copa America erop zit voor Marquinhos, zal hij zich gaan buigen over zijn toekomst. "Ik heb nog altijd een contract, er wordt gekeken naar mijn situatie en na de wedstrijden met het nationale elftal zal er een oplossing gezocht worden."

Afgelopen seizoen kwam Marquinhos veel in actie voor de Parijzenaars. Hij speelde 29 competitiewedstrijden voor PSG, waarin hij één keer het net wist te vinden. Ook in de Champions League en de Franse beker kwam hij veelvuldig aan spelen toe. Een vaste basisplek heeft hij echter nooit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie