Update: 'Topkandidaat' van Willem II heeft interesse in Tilburgse vacature

Update: 'Topkandidaat' van Willem II heeft interesse in Tilburgse vacature

08-06-2016 14:43
2

In de zoektocht naar een nieuwe technisch manager heeft Willem ll het oog laten vallen op Roland Vroomans. De hoofd scouting van de Tilburgers is volgens Voetbal International de belangrijkste kandidaat om de vacature in te vullen.

Vroomans moet de opvolger worden van Carlos Aalbers, die naar FC Groningen vertrekt. Aalbers gaat daar de functie van hoofd-scouting invullen. Willem ll ontving vervolgens een groot aantal sollicitaties van potentiële technisch managers, maar de Tilburgers lijken de oplossing dus intern te zoeken.

Vroomans was voorheen actief als technisch directeur bij Inter Baku uit Azerbeidzjan. Ook is de 48-jarige technische man werkzaam geweest bij Roda JC. Voor komend seizoen heeft Willem ll Erwin van de Looi aangesteld als hoofdtrainer. Van de Looi komt over van FC Groningen en volgt Jürgen Streppel op, die naar sc Heerenveen verkast. Van de Looi tekende een contract tot 2018.

Update 14.43: Vroomans laat woensdag aan het Brabants Dagblad weten dat er nog helemaal niet met hem gesproken is over een mogelijke promotie tot technisch manager in Tilburg. De functie lijkt hem wél interessant. In het verleden zette Vroomans, voormalig spits, ook al de technische lijnen uit bij onder meer FC Eindhoven en De Graafschap.