'Nare ontwikkeling voor Raiola en Nederlander: AS Roma gaat tóch voor alternatief'

'Nare ontwikkeling voor Raiola en Nederlander: AS Roma gaat tóch voor alternatief'

08-06-2016 20:21
2

De transfer van Gregory van der Wiel naar AS Roma lijkt in het water te vallen. Volgens diverse Italiaanse bronnen is de Romeinse grootmacht namelijk rond met Silvan Widmer, een Zwitsers international die - net als Van der Wiel - op de rechtsbackpositie speelt. 

De 23-jarige Widmer staat nu nog onder contract bij Udinese. In de afgelopen drie seizoenen is de vleugelspeler bij de Zebrette uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de Serie A. Ook Juventus en Internazionale werden met Widmer in verband gebracht, maar onder meer Sky Sport meldt woensdag dat AS Roma de Zwitser op korte termijn gaat vastleggen. 

De komst van Widmer naar de Italiaanse hoofdstad lijkt weinig goeds te betekenen voor Van der Wiel. De Nederlandse back zoekt een nieuwe club sinds eerder dit jaar bekend werd dat hij transfervrij vertrekt bij Paris Saint-Germain. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de oud-Ajacied, leek een akkoord te hebben bereikt met Roma. Het lijkt echter stug dat de nummer drie van de Serie A zich gaat versterken met twee rechtsbacks.