NAC-middenvelder verkast naar Oostenrijk: 'Ben blij dat ik hier heb getekend'

NAC-middenvelder verkast naar Oostenrijk: 'Ben blij dat ik hier heb getekend'

13-06-2016 16:03
1

Uros Matic heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder van NAC Breda, wiens contract deze zomer afliep, gaat aan de slag bij Sturm Graz. In Oostenrijk heeft Matic (26) een contract voor twee seizoenen ondertekend. 

Het jongere broertje van Chelsea-vedette Nemanja Matic speelde sinds de zomer van 2014 voor NAC. Na het verlies in de finale van de play-offs voor promotie werd snel duidelijk dat de dagen van Matic in Breda waren geteld. Zelf had de Serviër ook de ambitie om op een hoger niveau aan de slag te gaan.

Wedden

Meer odds

Nu heeft hij dus getekend bij Sturm Graz, afgelopen seizoen de nummer vijf van de Oostenrijkse Bundesliga. "Uros is een lopende, creatieve middenvelder die op diverse posities uit de voeten kan", legt directeur Günter Kreissl uit op de website van de club. "We zijn gelukkig met zijn komst."

"Ik ben blij dat ik voor Sturm Graz heb getekend, ik hoop hier veel succes te boeken", aldus de middenvelder zelf. Matic speelde in totaal 85 officiële duels (zes goals) voor NAC. De Jupiler League-club heeft zelf overigens nog geen melding gemaakt van de transfer.