KNVB zit transfer dwars: Misschien te gemakkelijk over gedacht

KNVB zit transfer dwars: "Misschien te gemakkelijk over gedacht"

15-06-2016 07:25
6

De KNVB wil niet meewerken aan een vertrek van Jong Oranje-bondscoach Fred Grim naar Cambuur, terwijl de trainer zelf graag naar Leeuwarden verhuist. "Het is natuurlijk hartstikke jammer, want Cambuur is voor mij ook een bepaald gevoel", reageert Grim in de Leeuwarder Courant.

De coach was tussen 1986 en 1994 doelman in Leeuwarden. Voor de KNVB lijkt er geen opening mogelijk in de onderhandelingen. De bond wil Grim aan zijn contract houden. De coach wil ondertussen naar Cambuur. "Dat beschouw ik als een droom. Natuurlijk heb ik een geweldige job bij de KNVB, maar Cambuur is voor mij ook een bepaalde gevoelskwestie. Het is voor mij een geweldige club. Het is echt jammer dat het nu niet doorgaat."

"De hobbel is de KNVB. Aan de ene kant is het heel mooi dat ze zo tevreden over mijn werkzaamheden zijn. Dat beschouw ik als een compliment. Iedereen zegt ook dat ik dit zelf afgedwongen heb", vervolgt Grim. "Ik heb voor bijna iedereen bewust een tijdje de boot afgehouden, omdat dat in ieders belang was. Maar misschien hebben we hier met z’n allen wat te gemakkelijk over gedacht."