Real Madrid laat schlemiel van Spaanse bekertoernooi definitief gaan

Real Madrid laat schlemiel van Spaanse bekertoernooi definitief gaan

15-06-2016 20:30
2

Real Madrid heeft Denis Cheryshev definitief laten gaan naar Villarreal. De 25-jarige Russische aanvaller ligt de komende vijf jaar vast bij 'El Submarino Amarillo'. Real vangt nog een behoorlijke transfersom voor Cheryshev, die in Madrid nog een contract voor een jaar had.

Via de officiële kanalen doet Villarreal geen mededelingen over de hoogte van het bedrag, maar volgens Marca is er met de deal een bedrag van tien miljoen euro gemoeid. De transfer betekent dat Cheryshev terugkeert op voor hem bekend terrein. De Koninklijke verhuurde de Rus twee jaar geleden al aan Villarreal.

Bij Real was voor hem geen toekomst. In totaal kwam hij tot zeven optredens voor de winnaar van de Champions League. Daarom werd hij ook het afgelopen half jaar verhuurd aan Valencia. De aanwinst van Villarreal ontbreekt op het EK bij de nationale ploeg van Rusland, omdat hij herstellende is van een dijbeenblessure.

Cheryshev werd vooral bekend omdat hij eind 2015 meespeelde in een bekerduel van Real. Hij was echter niet speelgerechtigd en daarom werden de Madrilenen uit het toernooi om de Copa del Rey gezet