'Na Leicester ook Juventus en Milan in de markt voor Italiaanse goaltjesdief'

'Na Leicester ook Juventus en Milan in de markt voor Italiaanse goaltjesdief'

16-06-2016 21:16

Leicester City krijgt geduchte concurrentie in de strijd om Gianluca Lapadula. De 26-jarige spits van Pescara mag zich ook in de belangstelling verheugen van Juventus en AC Milan, zo heeft Sky Sports vernomen.

Lapadula was afgelopen seizoen topscorer van de Serie B met dertig doelpunten en weet daardoor de aandacht op zich gericht. Leicester-trainer Claudio Ranieri sprak vorige maand al zijn bewondering voor de goaltjesdief uit. "Lapadula is erg goed. We volgen hem al een tijdje", liet de Italiaan weten aan La Gazzetta dello Sport.

Wedden

Meer odds

Nu zijn echter ook Juventus en Milan in de markt. De Italiaanse kampioen wil Lapadula overnemen van Pescara en hem direct verhuren aan een andere Serie A-club. Milan ziet in hem wel een directe versterking voor de eerste selectie.

Overigens verscheen de Italiaan al op de radar van Leicester voordat Arsenal zich meldde voor Jamie Vardy. De Premier League-kampioen zag onlangs een bod van zo'n twintig miljoen euro op Watford-aanvaller Troy Deeney worden afgewezen.