'Tweede Ajax-aankoop staat in de wachtrij: Overmars zoekt goedkeuring'

'Tweede Ajax-aankoop staat in de wachtrij: Overmars zoekt goedkeuring'

Het is de vraag of Ajax op korte termijn ook een tweede aankoop kan presenteren. Na de Colombiaanse aanvaller Mateo Cassierra is ook Davinson Sanchez een doelwit van directeur spelersbeleid Marc Overmars. Het licht staat echter nog niet op groen.

Overmars heeft nog geen goedkeuring van de raad van commissarissen gekregen voor de transfer van Sanchez, eveneens een Colombiaan. Vooralsnog blokkeert de rvc de transfer van de verdediger, meldt De Telegraaf. 'Overmars moet eerst Van Rhijn en Van der Hoorn verkopen', schrijft de krant. 'Dus Basel?', luidt de vraag.

De Zwitsers hebben ook interesse in Sanchez en kunnen hem voor de neus van Ajax wegkapen. In Colombia duiken er tegenstrijdige berichten op over de toekomst van de jonge verdediger van Atlético Nacional. Zo wordt er gesteld dat hij de nieuwe speler van Ajax is, terwijl een ander medium juist weet dat hij op weg naar Basel is voor een medische keuring.

Het valt niet uit te sluiten dat Ajax de speler in kwestie alsnog naar Amsterdam haalt, zo stelt het hiervoor genoemde dagblad. 'Maar dan moet de rvc Overmars steunen…'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s