'Twente gaat na Van den Berg voor andere voormalige Eredivisie-uitblinker'

'Twente gaat na Van den Berg voor andere voormalige Eredivisie-uitblinker'

18-06-2016 08:58
44

FC Twente pakt flink door na de uitspraak van de beroepscommissie. Die oordeelde dat Twente volgend seizoen gewoon in de Eredivisie uitkomt. En daardoor moet Twente op zoek naar versterkingen. In die zoektocht stuitten de Tukkers op een Eredivisie-bekende, meldt het Poolse Przeglad Sportowy.

Het gaat om Mateusz Klich, die eerder in het shirt van PEC Zwolle furore maakte. Momenteel staat de middenvelder op de loonlijst van het Duitse FC Kaiserslautern. De Pool imponeerde bij PEC, waardoor hij een terugkeer naar VfL Wolfsburg afdwong. Na een mislukt seizoen bij Die Wölfe volgde een matige jaargang bij Kaiserslautern. Volgens het Poolse medium kan hij nu terugkeren naar Nederland.

Twente kan de volgende bestemming van Klich worden, ook al heeft hij nog een tweejarig contract bij Kaiserslautern. Waarschijnlijk is hij beschikbaar voor een klein transferbedrag. Twente kan echter geen geld uittrekken voor transfers en moet het hebben van transfervrije spelers en huurlingen. Klich speelde afgelopen seizoen zestien duels in het eerste van Kaiserslautern en scoorde driemaal. Twente heeft ook interesse in Joey van den Berg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie