Hansen vertrekt naar de Bundesliga: 'Dit is geen vaarwel, maar tot ziens'

Hansen vertrekt naar de Bundesliga: 'Dit is geen vaarwel, maar tot ziens'

18-06-2016 10:42
15

ADO Den Haag ziet Martin Hansen vertrekken naar de Bundesliga. De Deense doelman tekent een contract voor vier seizoenen bij FC Ingolstadt 04. Hij neemt op de clubsite van ADO afscheid.

"Allereerst wil ik iedereen waarmee ik de afgelopen jaren heb gewerkt bedanken", opent Hansen (26). "Ze hebben mij door de jaren heen geweldig gesteund en zijn erg belangrijk geweest in mijn ontwikkeling bij ADO Den Haag. De grootste dank van mij gaat uit naar de fans. Ze zijn echt fantastisch geweest voor mij en het was voor mij een voorrecht om voor jullie te spelen."

Hansen koestert de herinneringen die hij heeft aan de Haagse club en doet de fans van ADO een belofte. "Jullie hebben mij door dik en dun gesteund. Wat mij betreft is dit geen vaarwel, maar een tot ziens." In Den Haag had Hansen nog een contract tot medio 2018. Naar verluidt is met de transfer een bedrag van 950 duizend euro gemoeid.

Hansen speelde sinds de zomer van 2014 voor ADO, maar gaf onlangs zelf al aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Hij vestigde bij de start van het afgelopen Eredivisie-seizoen wereldwijd de aandacht op zich door met zijn hak te scoren tegen PSV.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s