'Ajax is Barcelona, PSV en andere clubs te snel af bij transfers van duo'

'Ajax is Barcelona, PSV en andere clubs te snel af bij transfers van duo'

Gepubliceerd: maandag 20 juni 2016 om 07:00ma 20-06-2016 om 07:00

Ajax heeft een fraaie transferslag geslagen met Mateo Cassierra (Deportivo Cali) en Davinson Sanchez (Atletico Nacional). De twee Colombianen stonden namelijk niet alleen in Amsterdam op de verlanglijst. De Telegraaf weet dat het duo ook bij PSV op de scoutinglijst stond.

De Amsterdammers waren de concurrentie te snel af, zo blijkt uit het feit dat bij de Cassierra-deal onder meer Internazionale en Bayer Leverkusen werden afgetroefd. PSV bestempelde Cassierra en Sanchez als 'interessante spelers', maar de Eindhovenaren hadden niet de mogelijkheid om concreet te worden voor de twee Colombianen. Dat komt doordat Jeffrey Bruma en Luuk de Jong (nog) niet zijn verkocht.

Verder moest Ajax ook de strijd aangaan met Barcelona om Sanchez. De talentvolle verdediger wees een aanbieding van Barça van de hand, op het moment dat de Catalanen hem voor de neus van Ajax wilden wegkapen. Naar verluidt deed Sanchez dat omdat hij zijn woord al had gegeven aan Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax.

Barcelona hield Sanchez voor dat hij bij de A-selectie kon aansluiten, maar wist hem niet meer om te praten volgens het dagblad. Aanvankelijk wilde Barcelona hem namelijk bij Barça B stallen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws