'Juventus weet het zeker en wil EK-ganger voor veertig miljoen euro ophalen'

'Juventus weet het zeker en wil EK-ganger voor veertig miljoen euro ophalen'

21-06-2016 12:04
3

Juventus is momenteel een bod van veertig miljoen euro aan het voorbereiden op Valencia-middenvelder Andre Gomes. De Oude Dame probeerde het al eens met de lieve som van dertig miljoen, maar de Spaanse club eiste toen liefst 65 miljoen.

Dat weet het Italiaanse La Gazzetta Dello Sport. Juventus heeft zich voor volgend seizoen al versterkt met Miralem Pjanic en staat op het punt om Barcelona-verdediger Dani Alves te contracteren. Gomes, momenteel actief met Portugal op het EK, moet de derde grote versterking van de club worden. Juventus hoopt de 22-jarige Portugees te verleiden met Champions League-voetbal.

Wedden

Meer odds

Ook clubs als Chelsea en Manchester United zijn geïnteresseerd. Het voorstel van Juventus is opmerkelijk te noemen, omdat een bod van Chelsea van veertig miljoen zou zijn afgewezen. Juventus denkt hoe dan ook een streepje voor te hebben op die clubs. United speelt slechts in de Europa League en Chelsea is komend seizoen helemaal niet terug te vinden in Europa. Gomes heeft in Valencia nog een contract tot 2020.