Vilhena gaat in op eerdere aanbieding: 'Van grote waarde voor Feyenoord'

Vilhena gaat in op eerdere aanbieding: 'Van grote waarde voor Feyenoord'

21-06-2016 12:53
38

Tonny Vilhena blijft definitief voor twee jaar bij Feyenoord. De middenvelder zorgt daarmee voor een enorme wending, aangezien hij zijn aflopende verbintenis aanvankelijk niet wilde verlengen.

Vilhena is nu toch ingegaan op de eerdere aanbieding van weken terug, meldt Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel reageert op de clubsite: "We zijn heel blij dat Tonny ervoor heeft gekozen bij Feyenoord te blijven. Het was voor iedereen ontzettend jammer om te zien dat een zelf opgeleide speler transfervrij leek te vertrekken, terwijl wij en Tonny zelf ervan overtuigd zijn dat hij hier onder trainer Giovanni van Bronckhorst nog stappen kan maken en van grote waarde kan zijn voor Feyenoord."

De middenvelder doorliep de volledige jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij als jonge jongen binnen kwam. Een maand geleden werden de contractonderhandelingen gestaakt en een week geleden werden deze gesprekken toch hervat. Daarna duurde het niet lang voordat er een akkoord lag. "De gesprekken zijn altijd op een goede en respectvolle wijze verlopen. We zijn blij dat we met elkaar alsnog een akkoord hebben bereikt", zegt Van Geel over Vilhena, die na Dirk Kuyt, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi dus ook zijn contract heeft verlengd.