NEC kan tóch geld vangen: 'Trabzonspor heeft half miljoen over voor spits'

NEC kan tóch geld vangen: 'Trabzonspor heeft half miljoen over voor spits'

21-06-2016 14:13
6

Trabszonspor is in de markt voor Christian Santos. Volgens verscheidene Turkse media ziet de Turkse subtopper in de NEC'er hun nieuwe spits. Zo weet Omroep Gelderland. NEC zou, na de grote blunder van Santos omtrent zijn contract, kunnen rekenen op een bedrag van een half miljoen euro.

Het management van de 28-jarige spits vergat het contract van de aanvaller tijdig op te zeggen en daardoor is Santos niet transfervrij, zoals lange tijd gedacht werd. Positief nieuws voor de Nijmegenaren, die met een kleiner spelersbudget moeten werken ten opzichte van vorig seizoen.

Santos was afgelopen seizoen belangrijk voor NEC met zestien doelpunten. De Venezolaan heeft aangegeven te azen op een buitenlandse transfer. "Voor mij zijn drie competities het uitgangspunt. Ik moet de jaren inhalen, waarin ik op een te laag niveau actief ben geweest in Duitsland en België", vertelde Santos eerder in gesprek met De Gelderlander, doelend op de hoogste niveau's in Spanje, Duitsland of Engeland. Santos werd al in verband gebracht met Real Betis.