Heerenveen dendert door op transfermarkt en heeft nieuwe versterking in vizier

Heerenveen dendert door op transfermarkt en heeft nieuwe versterking in vizier

22-06-2016 09:21
3

Gerry Hamstra heeft het druk tijdens zijn eerste weken als technisch manager van sc Heerenveen. Hij legde dinsdag Wouter van der Steen als doelman vast en heeft zicht op meer versterkingen voor de Friezen.

In de Leeuwarder Courant laat Hamstra optekenen dat hij één dezer dagen opnieuw een nieuwe speler bij Heerenveen wil presenteren. "We zijn er druk mee bezig", aldus de nieuwe technische man. Hij is blij met de komst van Van der Steen. "Wouter mag het in de voorbereiding met Erwin (Mulder, red.) gaan uitvechten. We hebben gewoon twee goede, ervaren keepers nodig en Wouter heeft een aantal jaren ervaring in het betaald voetbal. We zijn blij met zijn komst."

Van der Steen in het Eindhovens Dagblad: "Ik heb niet de illusie dat ik Mulder zomaar even uit de basis speel. (…) Ik zat eigenlijk in een luxepositie. NAC was ook een optie, daar heb ik prima gesprekken mee gevoerd. Maar ik heb gekozen voor Heerenveen. Het verhaal is goed. En ik wilde na al die jaren eerste divisie wat anders. Ik heb er erg veel zin in om me op een hoger niveau te gaan meten."