Sparta haalt zevenvoudig Oranje-international en clubman als speler terug

Sparta haalt zevenvoudig Oranje-international en clubman als speler terug

22-06-2016 17:13
6

Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met David Mendes da Silva. De routinier gaat vanaf zaterdag meetrainen en sluit op amateurbasis aan bij de kersverse eredivisionist, die al erg actief was op de transfermarkt.

De voormalig Oranje-international - met zeven caps op zijn naam - is blij dat hij weer terug in Nederland is. "Dit is voor mij de club waar het allemaal is begonnen en ik ben nog altijd zeer gemotiveerd om succesvol te zijn. Ik wil het komend seizoen ook mijn Nederlandse trainersdiploma's gaan behalen in Nederland en daarom ben ik blij met de kans die ik van Sparta krijg om aan te sluiten bij de groep en daarnaast mezelf verder te ontwikkelen als trainer."

Wedden

Meer odds

De achterliggende gedachte is dus duidelijk voor de 33-jarige verdediger, die tot voor kort bij Panathinaikos speelde. Alex Pastoor, Sparta-trainer: "David is een man van de club. Vorig seizoen is er ook al contact geweest tussen Sparta en David maar toen koos hij voor een langer verblijf in Griekenland. Nu is er alsnog een mogelijkheid en met zijn ervaring en drive is dit een meerwaarde voor onze groep."