Van der Vaart al even niet op de buis na 'frikandelgate': Dat was al afgesproken

Van der Vaart al even niet op de buis na 'frikandelgate': "Dat was al afgesproken"

23-06-2016 10:29
28

Rafael van der Vaart heeft zich na de 'frikandelgate' met Maxim Hartman niet meer laten zien op zijn vaste plek als analist bij het NOS-programma Studio France. Volgens de NOS heeft dat niets met de discussie met Hartman te maken.

De middenvelder is simpelweg een weekje vrij, omdat zijn zoontje Damian er is. "Dat was al afgesproken voor we met hem in zee gingen voor NOS Studio France. Ik begrijp ook dat dat nu wat ongelukkig uitkomt, na die uitzending met Maxim Hartman, maar daar heeft zijn afwezigheid dus niets mee te maken", aldus woordvoerster Anja van Ginhoven van de NOS tegen Metro.

Na de pijnlijke discussie tussen Van der Vaart en Hartman over het eetgedrag van de voetballer verwijderde de NOS de beelden van internet. Van Ginhoven durft niet te zeggen of de twee na de uitzending nog gepraat hebben. "Ik was er niet bij, maar er zal ongetwijfeld nog iets gezegd zijn. Aan de andere kant is dit wel wat je kunt verwachten van Maxim Hartman. Om die reden is hij tegenwoordig ook elke vrijdag bij de NOS te zien, natuurlijk. Er gebeurt zo nog eens wat!"