Vardy zorgt voor verrassende wending en maakt zich onsterfelijk in Leicester

Vardy zorgt voor verrassende wending en maakt zich onsterfelijk in Leicester

23-06-2016 11:10
16

Jamie Vardy heeft zijn contract bij Leicester City verrassend met vier seizoenen verlengd. De spits leek lang op weg naar Arsenal, maar heeft besloten een transfer naar de Londenaren af te wijzen voor een langer verblijf bij de kampioen van Engeland. 

Leicester City bevestigt in een persbericht dat er donderdag een akkoord is bereikt met het management van Vardy over de verlenging van zijn contract. De spits staat nu tot medio 2020 onder contract in Leicester. Vardy zal zich nu focussen op een vervolg van het EK met Engeland, zo meldt de club. Tot het einde van dat toernooi zal de keuze van de international niet worden toegelicht.

Arsenal leek lang de beste papieren te hebben op de handtekening van Vardy. De club was bereid om de vastgestelde transfersom van 25 miljoen euro voor de spits te betalen en de speler zelf leek ook wel oren te hebben naar de overgang. De laatste weken begon Vardy echter te twijfelen, en door zijn contract bij Leicester te verlengen maakt hij aan alle onrust een einde.