Roda kondigt wéér transfer aan: Eredivisie-clubs verslagen in strijd om spits

Roda kondigt wéér transfer aan: Eredivisie-clubs verslagen in strijd om spits

Gepubliceerd: donderdag 23 juni 2016 om 12:57do 23-06-2016 om 12:57

Roda JC neemt aanvaller Dani Schahin (26) over van FSV Mainz'05. Schahin tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen. Dat melden de Limburgers donderdagmiddag op het digitale thuis van de club.

Schahin heeft een Libanese vader en een moeder uit Oekraïne. Hij beschikt over de Duitse nationaliteit. De tweebenige aanvaller kwam eerder uit voor Greuther Fürth, Fortuna Düsseldorf en zogezegd FSV Mainz'05. Een groot succes werd zijn periode bij de laatstgenoemde club niet. Hij kwam maar drie keer in actie voor Mainz en werd verhuurd aan Freiburg en Frankfurt.

Ton Caanen, technisch directeur van Roda, is lovend over Schahin. "Dani is een tweebenige, sterke aanvaller met Bundesliga ervaring. Hij beschikt over een fantastische wedstrijdmentaliteit en past perfect in het nieuwe Roda JC. Wij zijn verheugd dat we geslaagd zijn om Schahin binnen te halen voor Roda JC, ondanks de interesse van andere clubs uit de Eredivisie", aldus Caanen, die eerder op de dag al de komst van Christian Kum van FC Utrecht aankondigde. Roda JC heeft nu al zes spelers gecontracteerd. Eerder werden Kum, Roel Brouwers, Mikhail Rosheuvel, Adil Auassar en Frederic Ananou gehaald.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws